Orange

Gamify Your Company!

Missie

Het verbeteren en waarborgen van educatie, processen, productbeleving en promotie door plezier en intrinsieke motivatie te stimuleren middels gametechnieken en de laatste motivaties

Visie

Het vermaken van schaalbare oplossingen die de beleving en het plezier van de medewerker of consument enerzijds en organisatorische voordelen anderzijds vergroten.

Maatwerkoplossingen

Vanuit onze passie voor innovatie en technologie, zijn wij in 2015 begonnen met maatwerkoplossingen. Deze oplossingen omvatten games met als doel de speler iets te leren of om informatie over te brengen. Het gebruik van games als leermiddel en promotiemiddel wordt door een steeds grotere groep marketeers, maar ook wetenschappers, bekeken. Games kunnen positieve effecten hebben op ons gedrag.

Research & Developement

De lat ligt hoog. Wij willen continu ontwikkelen en ons op de voorste golf in de markt bevinden. Met trots hebben wij gewerkt aan grote projecten voor onder andere Boskalis, Regionale Ambulancevoorziening Utrecht (RAVU), SVH, Stichting Alexander, Q4 Profiles, Axia Seeds en Flora Holland. Door het grote plezier dat wij in ons werk hebben, kunnen wij net dat extra stapje zetten om u als klant te blijven verrassen!

Gamificatie en gametechnieken

Nog steeds werken wij aan maatwerk projecten, maar daarnaast creëren wij schaalbare oplossingen. Zo vinden wij altijd precies wat bij uw organisatie past. Binnen onze organisatie staan creativiteit en innovatie centraal. Wij werken met de nieuwste technieken op het gebied van IT, AR, VR en applicatie ontwikkeling. Ons enthousiaste en flexibele team is continu bezig met ontwikkelen en leren. Deskundige mannen en vrouwen met een passie voor games, die bedrijven willen helpen hun doelstellingen te realiseren door gamificatie en gametechnieken succesvol in te zetten.